2018. november 12., hétfő

Blogkövetés

Kedves Olvasóink! 

Sajnos az oldalunk url-címét a facebook letiltotta, így a facebook-on már csak nehézkesen, "trükkösen" tudjuk a blogunkat hirdetni. Azt tanácsoljuk, ha szereted a blogunkat, iratkozz fel a blogkövetésre, és akkor kapsz értesítést minden frissítésről, melyet bármikor le tudsz mondani, ha úgy akarod! 

Elmagyarázzuk hogyan tudsz feliratkozni erre az ingyenes szolgáltatásra és leiratkozni róla, ha asztali gépről, vagy ha mobilról
böngészel. 

Kezdjük az asztali géppel:

A jobb oldali menü tetején találod a "Kérek értesítést az új cikkekről!" Mutatjuk képen, hogy melyikre gondolunk: 


Oda beírod az email-címedet, és a "Submit"-ra rákattintasz. 

Bejön egy oldal, amin ezt látod:Bepipálod az üres négyzetet, és rákattintasz a "Teljes előfizetési kérelem"-re, és kész is vagy! (Nyugi, a szolgáltatás teljesen ingyenes, csak rossz az angol-magyar fordítás. Semmiféle előfizetésről nincs szó!) 

Van amikor angolul jelenik meg az oldal, így: 

De itt is ugyanazt kell csinálnod: pipa a négyzetbe, és kattintás a "Complete Subscription Request"-re.

Ezek után, ha a blogunk frissül, naponta egyszer kapsz egy emailt az új tartalomról. Ha megunod ezeket a leveleket, és szeretnél leiratkozni a szolgáltatásról, akkor a kapott e-mailjeid legalján találsz egy linket, arra kell rákattintanod! Mutatjuk képen, hogy melyikre:


Szóval rákattintasz (a kapott email-ben, legalul) az "unsubscribe now" linkre, és akkor bejön egy oldal, amin ezt látod:


  
Itt rákattintasz arra, hogy "Igen, jelentkezzen le rólam!" És kész. Többé nem kapsz e-mailt tőlünk! Soha többé! :) 

Előfordul itt is, hogy angolul jön be az oldal, így: Rákattintasz arra, amit bekereteztünk és kész is!


És most nézzük mobilról ugyanezt: 

Ha mobilról böngészel, akkor minden bejegyzésnek a legalján (tehát ennek a bejegyzésnek is a legalján!!) ott találod azt a linket, hogy "Internetes verzió megtekintése". Arra kattints! Majd nagyíts rá az oldalra (két ujjal belenyúlsz a képernyődbe, és széthúzod), és a jobb oldali menüsor tetején ott találod a "Kérek értesítést az új cikkekről!" ablakot.  Így néz ki:

Beírod az email-címedet az üres mezőbe, rákattintasz a "Submit"-ra. Bejön egy oldal, ez: Bepipálod az üres négyzetet, és rákattintasz a "Teljes előfizetési kérelem"-re. (A szolgáltatás teljesen ingyenes, csak rossz az angol fordítás!) 

Ha angolul jön be az oldal, ugyanezt csinálod: 


Bepipálod az üres négyzetet, és kattintasz oda, ahova nyilat rajzoltunk! És kész is! Ezután, visszatérsz a blogunkba, és minden bejegyzés végén, legalul, vissza tudod állítani a mobil verziót, hogy újra azt lásd! (Ott, ahol nemrég az internetes verzióra állítottad a blogot. Állítsd vissza, mert mobilról előnyösebb, ha a mobil verziót használod.)

A blogkövetést lemondani ugyanúgy tudod, mint asztali gépről. Olvasd el ezt a bejegyzést feljebb, pontosan leírtuk, hogy miként tudod lemondani! 

Reméljük, tudtunk segíteni, és bízunk benne, hogy használni fogod a szolgáltatást, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz bármiről is. Nekünk is könnyebb így, mert a facebookon már nem nagyon lehet hirdetni! A blogunk egyedülálló tartalommal rendelkezik, azért, mert mi hiszünk abban, hogy az erotika (legyen az hard, vagy soft) összeegyeztethető az erkölcsi jósággal, a művészettel és az intelligenciával. (Zila és Zsolo)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése