2018. december 29., szombat

A fitnesztanár - írta Rajnai Zsolt (fotók, történet és film)

A fitnesztanárt Gábornak hívták, szerelmét pedig Nórinak. Két éve éltek együtt, és nagyon szerették egymást. A lány akrobatikus alkat volt, esténként Gábor szeme előtt tornázott, vetkőzött, kellette magát. Ártatlan játék ez a szerelmesek között..., de Gábort
ilyenkor jól felhúzta mozdulataival... Talán direkt? :)
Ezen az estén is így történt. A pasi távolból figyelte szerelmét, majd mellé térdelt és simogatni kezdte. Na persze nem ilyen gyorsan, de ezen a részen most átugrunk... :) Onnan folytatjuk, hogy a lány kacéran szájába tette lábujjait... Nahát! Még ilyet? De hát az erotika már csak ilyen: játék... Ezután hosszan simogatták egymást, csókolóztak és izgatták a legkényesebb pontokat! Mindketten aktív izgalomba jöttek! Ugye, nem is hinnénk? :)
A lány már meztelen volt, de hamarosan kedveséről is lekerült a ruha. Nóri mosolyogva húzta le az izmos pasi alsógatyáját, és örömmel konstatálta, hogy férfiasság úgy áll már, mint egy kemény kard! Az is a dolga a fallosznak, ha dologra fogják, vagy nem igaz? Naná, hogy az! Álljon! :)
Hosszú csókolózás következett! Nóri Gábor nyakát simogatta, a fitnesztanár meg szerelme fenekét kényeztette. És nyelveik táncot jártak egymás szájában... Mindent áthatott a szerelem és a szenvedély... Ifjú hév volt ez két lüktető fiatal között! Szép is az!
De a java csak eztán következett! Gábor, erős karjaival kinyújtotta Nóri lábait és megtartotta. Ezért is jó edzeni! Erős lesz tőle az ember! Azután ajkaival és nyelvével a combok tövét csókolgatta, majd a Vénuszdombot, s nyelvét a kisajkak közé igazította! Egész arca eltűnt a kinyíló lányfészekben, és arca megtelt a nőség illatával, zamatával... Az igazi pasik szeretik ezeket az illatokat és ízeket. Aki pedig nem? - Hát az mire jó? :)

Gábor egész belefeledkezve nyalta Nóri punciját! Izmos karja megfeszült, tricepsze kirajzolódott, arca pedig a suniba veszett! És mint látjátok, Nóri arcára ült a gyönyörű mámor! A lány pont úgy imádta, ha kinyalják, mint a legtöbb nő! Sosem szabad e szent műveletet elnagyolni!! Mint tudjuk, a medence lassabban telik meg vérrel, így a nőknek több idő kell az izgalomhoz. Jól kell nyalni, és jó hosszan! Akkor jó, ha az egész arcunk csatakos! :)
És Gábor nem is volt rest nyalni! Mert szerette nagyon a vagina ízét és illatát... Szerette kényeztetni kedvesét lenn is, fenn is..., mindenhol..., így hát minden nap megcsókolta lenn is, fenn is, mindenhol... :) Nem is tudta mit szeret jobban csókolni: Nóri száját, vagy punciját... Most is: mélyen benyomta nyelvét a lányhüvelybe, majd vissza- visszahúzta ízeivel együtt.... Úgy lakmározott a leves sunából, mint maci az erdei mézből!  :)
Nórika annyira élvezte, hogy néha úgy tűnt,elájul, vagy legalábbis azonnal elélvez! Nagyon érzékeny volt a csiklója, és mikor kedvese szép, borostás arca izgatta azt sikamlós nyelvével, mindig megrohanta őt a gyönyör. De ilyenkor Gábor azonnal visszavonult kicsit, lassított, megállt, nem akarta ugyanis, hogy Nóri túl gyorsan elmenjen, hiszen még alaposan meg is akarta hágni szerelmét!
Amikor a lányban kissé csökkent a hév, és már nem volt félő, hogy azonnal elélvez, a fitnesztanár újra rákapcsolt és nyalt rendületlenül!!! Nézd csak a képen, hogy hogyan tapad ajka a bizsergő puncira! Egész szája szívja, hívja, kényezteti, csókolja ajkait! Nem is csókolja, hanem már-már valóságosan smárol a pinával!!!! Egyébként így kell! Smárolni kell vele!!! Erősen szívni, arcot forgatni rajt', nyelvet mélyen beledugni, mint egy lélekcsókban! :)
Aztán meg Gábor - mint látjuk - szívja, húzza, gyömöszöli a csiklót, azt a drága, érzékeny kis "szarvat", mi a nőtest legjava, mely a legérzékenyebb gyönyörűség! És látjátok hogy csókolgatja, morzsolgatja??!! Idegek milliói ropnak táncot a puncicsúcson!!
Na itt jó helyen sikerült megállítanom a videót, ugye? Mert a szenvedélyes nyalás közben, hűsítő, nyugtató, kényeztető nyalások jöttek, mint a korábbi passzusok lezárásai... S mindezt húsos, izmos, ruganyos nyelvlappal! A tájék tiszta nedv, nyák és nyál volt már...., s mindent átfedett és elborított a szenvedély...!!
 Azután - mint azt látjuk - Nóri lendül akcióba! Végigcsókolgatja kedvese ágyékát, heréit, farkát és combjait. Majd szájába veszi makkját és szívja mint az édes szőlőt és élvezi ahogy szájában nő, duzzad, lüktet, verdes, levedzik, de a legszebb tudat mégis az a lányban, hogy e hímtaggal mindjárt szeretkezni is fog!!!
Nem is kellett sokáig várjon! Hamar felült a csodás "kéjvasútra", és a fallosz tövig szalad ágyékába...!!!
És a nedves punci ilyenkor megtelik drága vendégével! Nóri pedig Gáboron lovagol, mint látjuk! Teste fel-le röpköd, a lukban pedig, mint éhes akarnok dugattyú dagad, dolgozik a fitnesztanár farka! "Áh, óh, jaj!" - hallatszanak e hangok és persze a punci jellegzetes cuppogása!
Azután Nóri hátrafekszik az erős pasin, az meg alulról dugja, dugja és csak dugja a szerelem kapuját! És rendre eltünedezik szerelmében farka. Nórika pedig  ezenközben sunciját izgatja három ujjal...
Pózcsere után az egyik kedvenc pozitúra jön: a lány kényelmesen arcára, melleire hajol a pasi meg hátulról kezdi döngetni. A f*sz ki- és bejár a lányba olyan otthonosan, mintha mindig csak ott járt volna, sőt ott is járna minden álló nappal és éjjel! Mint látjuk: a pénisz fáradhatatlan és Nórika élvez minden centimétert!
 - Hamar, hamar, gyorsan, gyorsan, fel! - mondja Gábor, és felállva kefélnek tovább! A lány eközben hol csókolja, hol öleli szerelmét, hol pedig csak fogódzkodik nyakán!
Azután Gábor ismét ágyra helyezi szerelmét és még erősebben hágja! A fallosz, akár a faltörőkos szúr! Utat vág, utat váj, utat nyit magának a hüvelyben, elválasztva egymástól a vaginagyűrűket! Nem, nem! Most nincs összetapadás - mondja a szigorú makk és csak hatol!! A FÉRFI pedig érkezik, teljes erővel és  hatalommal!
De a férfi lágy is, és kényeztet is. Az aktus közben gyakran kihúzza kemény kardját hüvelyéből és nyelvével szántja fel saját élő földjét! A csikló pedig csak duzzad, serceg, a luk cuppog, csordul és a pina minden sejtje él, és f*szt követel!
Ezért hát gyorsan visszadugja hősünk farkát, oda, ahova az való: a jó meleg, édes, nyálkás lányhús virágszirmai közé...!! Hadd illatozzék ott a hímtag, és hadd dörzsölgesse a G-pontot egész az orgazmusig!!!
És hát pont ez a sors várt az édes vaginára! Élveznie kellett! Hiszen ennyi behatás, ennyi kényeztetés, nyalás és vaginamasszázs már nem lehetett másképp hatással rá, mint csak egyféleképpen: hatalmasat élvezett, levedzett és kéjelgett a férfi keménységtől! Ekkor Nórika felsikoltott, Gábor is felnyögött és a szerelmesek egymás karjaiban élték át a gyönyört...

Remélem tetszett a történet... Ha a filmet is megnéznéd, a bejegyzés legalján találod!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése