2018. december 31., hétfő

B.U.É.K. 2019!

A szöveg a fotók alatt folytatódik!
Kedves Olvasóink és Követőink! 2019-re egészséget, sikert, no meg rengeteg vidámságot, boldogságot, mókát és kacagást
kívánunk mindnyájatoknak!!!
Hogy legyen a jövő évben is sok-sok szex, élvezkedés, a frenetikus női orgazmusok álljanak hegyekben minden egyéb örömökkel egyetemben! :)
És mi pasik örömünket leljük a női gyönyörben, bájban és szépségben!! Azt mondom: szeressük és tiszteljük a Nőket, de leginkább azt az egyet, akivel élünk, és legyünk hozzájuk mindig hűségesek!!
Közben persze lehet inni, és dorbézolni, de csak mértékkel, hogy az öröm mindig öröm maradjon, és sohase váljék ürömmé, vagy szomorúsággá, betegséggé, esetleg szegénységgé...
Legyen a 2019-es év az orális örömök éve, de a szó pozitív értelmében! Vagyis az intim csókok ne legyenek mások, mint az adok-kapok gyönyörűség egyik felvezetője, s ezt Hölgyeink is pont úgy élvezzék, mint mi, pasik, a puncinyalást!! :) 
Mert a punci finom, a bugyi illatos, és még a fejen is jól áll, a nyelvünk meg a csikló alatti résben mutat jól, amint mintát vesz az ízek gyönyörűségéből...
Azt se feledjük, hogy mindig adjuk oda magunkat Szerelmünknek, amikor csak óhajtja testünk, de a lelkünket is, igazán, mert a lélekben rejlik szeretetünk minden kútfeje, Alfája és Omegája! 
És ha ez megvan, akkor jöhet a szex, a kézitusa, vagy épp a nehéz tüzérség, de ne feledjük, minden centiméter a női vágyat és gyönyört szolgálja folyton-folyvást! 
Hogy a punci csatakokban folyjon, a csikló pedig duzzadtan dobogjon, női ölek meg bizseregjenek, vágyakozzanak a férfi  húsra, hogy kielégüljenek, 
vagy éppen csak megízlelni akarják azt a nektárt, mely férfi ölekben terem, s azután, mi is, pasik, azután az egyetlen amazon után vágyakozzunk, akivel élünk, és akit szeretünk!
Így volt ez tavaly is, talán még emlékeztek tavalyi újévi köszöntőnkre, amikor azt kívántuk és azt hirdettük, hogy a 2018-as év legyen a nők és a puncinyalás éve,
Ahol a férfiak tettre készen állnak, bevetésre készen, s forrón szeretni, ölelni vágynak, oltalmat és biztonságot adva Szerelmüknek! 
Hogy Nőnk csak éljen és élvezkedjen, örüljön, és gyönyörből-gyönyörbe essen, s ne szégyelljen alul-felül inni a boldogságból, remegve, vágyakozva, de a szerelemtől sohasem betelve...!
Az orgazmusok pedig - mondtuk már egy éve is - minden nőt velejéig rázzanak, s nyerjenek vissza ezekből 10-20-30 évet, hogy újra és mindig úgy ragyogjanak, mint legszebb korukban!
"Éljenek a Nők!" - ma is ezt mondjuk, s koccintsunk rájuk nagy-nagy örömmel ezen az utolsó éjszakán, az Óév legutolsó estéjén!
A pasik pedig bátran vágyakozzanak csak újra és újra örömöt adni nekik, azoknak, akiket szeretnek, de ne csak testileg, hanem lelkileg is..., mert a női testhez a női szíven át visz az út!
Persze, ha a lélek rendben van, akkor jöhet újra és újra a test is! Ma éjjel, akárcsak az elmúlt év minden napján és minden éjszakáján, nyaljuk ki rendesen asszonyainkat, hogy éjfélkor a fellegek alsó széléig hallatsszanak a gyönyör kiáltásai! :)
És soha ne feledjük: álljon szívünk-lelkünk meztelenül azelőtt akit szeretünk, mondjunk mindig igazat neki, és tiszteljük benne a NŐT, így, csupa-csupa nagybetűvel írva...!
Hiszen már 2 éve, tavaly előtt is erre ittunk s erre koccintottunk drága Barátaink, erre emeltük poharunkat a pina előtt mélyen földig hajolva, a női akaratnak engedve serényen...
Két év után még mindig ezt mondjuk: ugorjunk rögvest örömmel, mikor Nőnk, Asszonyunk és Szerelmünk szeretkezni, vagy netán baszni hív minket! :)   


3 megjegyzés: