2019. január 2., szerda

Az orális szex legkínosabb pillanatai a férfi szerint, avagy mit rontanak el a nők leggyakrabban?

A kapcsolat kezdetének együttlétei során szorongóvá teheti a nőt, hogy attól fél, hibázik az ágyban, mert nem tudja, mit szeret a másik. Ugyanakkor a tapogatózás elkerülhetetlenül hozzátartozik ahhoz, hogy rájöjj, mi tüzeli fel a párodat. Ezért a kísérletezés gyakran még mindig jobb, mint ragaszkodni azokhoz a trükkökhöz, melyek valakinél már egyszer beváltak, mert nem biztos,
hogy az másnak is bejön.

Létezik viszont néhány általános bakiforrás, és, ha szeretnél legalább egy kicsit biztosra menni, nem árt, ha tisztában vagy vele, mi az, amit a férfiak is kínosnak élnek meg.

Annak ellenére, hogy az orális kényeztetés számukra gyakran különösebben árnyalt technikai felszereltség nélkül is különleges élmény.

Elhibázott ritmusváltás

A megfelelő tempó eltalálása nem mindig könnyű, ezért, amíg nem olvasod rutinosan a párod reakcióit, inkább ne lassíts, mert ez megtörheti a szenvedély egyébként kifogástalanul alakuló ívét. A rossz pillanatban történő ritmusváltások és a megállások ugyanúgy tönkretehetik az élményt, mint a túlzott rohanás. Ezért inkább maradj az egyenletes sebességnél és a kényelmes tempónál, esetleg a végén gyorsíts egy kicsit, ha úgy érzed.

A gyorsaság komoly kedvrontó lehet, mert, ha sietsz, akkor a pasi úgy érzi, minél előbb túl akarsz esni rajta. Valójában az egész élmény vezet a gyönyörhöz, ami nem merül ki a puszta, mechanikus kielégülésben.

Ha figyeled a férfi reakcióit, és a kézenfekvő jelek mellett meghallod a sóhajait is, könnyebben megállapíthatod, hogy jó úton jársz-e. Ha már kívülről ismered a partnered ízlését és reakcióit, akkor magabiztosabban mozoghatsz a ritmusváltások útvesztőjében is.


Óvatlan harapás és "fogazás"

Harapások ritkán történhetnek véletlenül is, de gyakrabban esnek meg félig-meddig szándékosan. Ám, ha van valami, amitől a férfi retteg az orális szexben, az a harapás, és a hozzá tartozó nem mindennapi fájdalom. Persze vannak olyanok, akik épp az adrenalinnövelő hatás miatt örömmel fogadják az apró, óvatos és borzongató fogérintéseket, de, amíg erről nem győződtél meg, érdemes inkább tartózkodnod ettől. Különösen az érintkezés legelején érdemes figyelned arra, hogy a nemes szerv ne a fogak kerítésén keresztül jusson a vágyott puhasághoz. Érdemes lehet azt a tanácsot megfogadnod, hogy kérdezz, és figyeld a reakciókat. Egy kicsinyke játékos harapás izgató lehet, de ne félj megkérdezni a partnered, tetszik-e neki, vagy inkább csak a szopást szereti? A másik amire nagyon figyelj, az a "fogazás". A "fogazás" azt jelenti, hogy nem nyitod elég nagyra az ajkaidat és minden le- feljáró mozdulatnál amit a fejed megtesz, karistolod a makkját ami nagyon zavaró lehet! Erre figyelj! A cél, hogy mindig megmaradjon a szívóhatás, a vákuum, de soha ne karistolja a fogsorod a makkot!

A reflexek

Kínos pillanatokat okozhat az is, ha túl sokat igyekszel vállalni egyszerre. Nemcsak azért, mert a kevesebb néha több, és sokkal inkább célba ér egy-egy jól kivitelezett, minimalista gesztus, mint a technikák halmozása, illetve néhány érzékinek hitt, ám kellemetlen megoldás, hanem azért is, mert igen kínos következményei lehetnek, ha olyasmit erőltetsz, amire nem vagy felkészülve, esetleg fulladásveszély fenyeget. Hangulatfüggő is lehet, hogy éppen mennyire vagy nyitott az élményre, ezért csak abba menj bele, ami neked is jólesik. Inkább közösen kísérletezzétek ki az együttműködés alapelveit, és jöjjetek rá, hogy ki mit szeret, mintsem, hogy kellemetlen pillanatokat szerezzen mindkettőtöknek, hogy feleslegesen forszíroztok valamit.

Elkalandozás

A legritkább esetben sül el jól, ha azért kezdesz orális kényeztetésbe, mert úgy érzed, ez elvárás és kötelesség. A férfiak többségének nem okoz örömet, ha a párja kelletlenül áll a szájjal kényeztetéshez, és ez az egójára is hatással van. Az a legjobb, ha érzéssel kezdesz neki, és tényleg élvezed, amit csinálsz.

Ha mindent beleadsz, az megvéd attól is, hogy elkalandozz. Hiszen meglehetősen illúzióromboló a férfi számára, ha azt látja az arcodon, hogy épp azon gondolkodsz, mit rontasz el, vajon jól csinálod-e, vagy még rosszabb esetben már a holnapi bevásárlólistát állítod össze. (forrás: femina.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése