2019. január 11., péntek

Balatonalmádi - 2018. Latin club koncerten

2018. augusztus közepén voltunk Balatonalmádiban koncerten. Az igazság az, hogy több koncerten is voltunk, nem csak egyen, és mindegyiknek volt némi szexuális vonzata, de most jöjjön erről az estéről egy rövid beszámoló...
Augusztus másodikától, két és fél héten keresztül Balatonfüreden  nyaraltunk. Talán a legszebb nyaralás volt ez
egész életünkben...
Első nap, amikor megérkeztünk, Zilának azt mondtam, vegye le a bugyiját, és az egész nyaraláson ne viseljen többé, mert felizgat. Azt monda, örömmel, de hogy még izgalmasabb legyen a játék, csak miniben fog járni, és nem csak ebben a két és fél  hétben, hanem egész hónapban, mert őt is izgatja ez az ötlet! :)
És így is lett. Nem viselt mást egész hónapban csak ultra rövid mini szoknyákat, mini ruhákat, mely mindkettőnket nagyon felhúzott... És egy análékszert a fenekében... Egyszer majd ezt is megmutatjuk, de nem ebben a bejegyzésben.
Ezekben a napokban Balatonalmádiban borfesztivál volt (a füredi csak két hét múlva kezdődött), ezért átjártunk ide esténként, és minden este koncertekben hallgattunk...
Ezek a fotók a Latin club koncertjén készültek...
Imádunk nyilvánosan fotózni, persze mindig csak úgy, hogy ne lássa meg senki, hogy mást ne botránkoztassunk meg! De nagyon izgalmas játék ez, és felizgat mindkettőnket szexuálisan... Még sosem buktunk le, mert mindig elővigyázatosak vagyunk... Ezen a fotón is, csak én láthattam, hogy mi van Zila lábai között, más nem. És most ti, akik olvastok minket...
A koncerten ültünk, hallgattuk a zenét, és Zila időnként megvillantotta csupasz ágyékát nekem... :) Én meg örömmel fotóztam... 
Mert bizony tetszett!! Olyannyira, hogy a 18 nap nyaralás minden egyes napján 3x szeretkeztünk, s volt hogy még többször is. Akkor voltunk 6 éves házasok, és ennyi idő után, azt hiszem, nem olyan rossz eredmény ez, sőt, az a legszebb az egészben, hogy más nőt nem is láttam, nem is látok, csak Zilát... Illetve látok, persze, hogy látok, hiszen nem vagyok vak, csak egyik sem érdekel, mert imádom a párom!
Az én Drágám 12 centis sarkokon jött el a koncertre... Mohón falták szemeim a lábait, a melleit és az agyam azon zakatolt, hogy a rövid mini alatt semmit sem visel!
A közönséget kitakartuk, mert így illik... Ők nem tudtak semmiről, arról, hogy lesi fotókat csináltam Zila pinájáról :)
És akkor ott, pont úgy kívántam őt, mint most, amikor ezeket a szavakat leírom...! Ez van, ilyen a szerelem...!
Rólam persze nem sok kép készült, mert az az elvem, hogy a szépet kell megmutatni, aki pedig nem olyan szép, sőt talán randa :)  (jelen esetben én), azt nem kell mutogatni. :)
Az este nagyon jól telt, ettünk, ittunk és élveztük egymás társaságát...
Sőt, igen csak sokat ettünk és ittunk, aztán vissza, haza, Balatonfüredre, és elalvás előtt újra szex...  De most pár szót a latin clubról.. Nagyon jó zenét nyomtak, ami teli volt szenvedéllyel... Többen felálltak és a színpad előtt táncoltak.. Mindenki a koncertre figyelt, és nem arra, hogy mi mit művelünk... Aliz és én kihagytuk a táncot, mert sokat ittunk és Zila nem merte bevállalni 12 centis sarkokon :) De most megmutatjuk a kedvenc számunkat a Latin clubtól. Igazi csemege!

Az életünkről írom (némi írói szabadsággal) >>> Az erotika művészete


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése