2019. január 4., péntek

Edit beszámolója

Tomi úgy szeretkezett barátnőjével, ahogy a képen látod! A lány hanyatt feküdt, feltartotta lábát, s átengedte magát a fiúnak.  Edit szerette ezt a pózt, és szerette, ha vadul birtokolják testét...

- Ez így férfias, így erős, így kemény, így szenvedélyes! - magyarázta, amikor megkérdeztem tőle.

- Persze, azt nem szeretem - folytatta -, ha egyből ilyen vadul hágnak, mert az elején arra vágyom, hogy fokozatosan gyorsítson fel bennem Tomi, és fokozatosan hatoljon egyre mélyebbre és mélyebbre a szerszáma, hogy odalenn egyre nagyobb erőhatásnak legyek kitéve, egészen addig, amíg elélvezek!

- És a talpam a mennyezet felé himbál ilyenkor - mesélte tovább a lány -, a kis- és nagyajkaim pedig remegnek, a csiklóm is bizsereg és duzzad, s én felnyögök, mert a hüvelyem fala nedveket gyöngyöz. A pasim háta, combja és feneke ugyanakkor
megfeszül, és én kapaszkodom beléjük erősen, amíg el nem önt a kéj, a gyönyör!!

Edit elmosolyodott, rám nézett és folytatta:

- Ezután jön a lényeg... Hangos kiáltásban török ki, mert nem bírom visszatartani, ami bennem tombol, s közben élvezni kezdek. Ilyenkor Tomi nem fárad, hanem gyorsít! A farka vad, kemény, erős és akaratos! Olyan, mint egy szilaj csikó! Ekkor érzem igazán, hogy férfi, s én a karjaiban elvesző gyönge nő vagyok! De az orgazmusom ettől csak tovább fokozódik, egészen mélyről hat át, az ágyékomban és a lelkemben pedig érzem ennek súlyát és erejét!

Végül így zárta történetét:

- Tomi is érzi, hogy a mennyben járok, és nem bírja tovább. Már nem fékez! A heréiből indul, majd hímtagján fut át a kéj.  A makkja megduzzad, a farka kemény, izmos, eres, íves lesz. Megfeszül mindene. És tovább dolgozik a puncimban... És együtt élvezünk el! Forró, fehér sugárban spricceli belém magját, s közben ölel, csókol és szeret... Ilyenkor érzem igazán, hogy élek, és, hogy milyen boldog vagyok! (írta: RLZs)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése