2019. január 1., kedd

Maszkos motoros banda szívmelengető akciója


A képen szereplő motoros banda akciója segített egy 12 éves brit autista kisfiúnak.

A Daily Star írt róla, az Inner City Riderz Facebook oldalára töltötték fel az esetről a videót december 5-én, én most olvastam, s nagyon tetszett, ezért szeretném veletek is megosztani. 

Az iskolai csúfolódást, bántalmazást gyerekként is borzasztó átélni, de talán még rosszabb szülőként, amikor nem tudsz segíteni
azon akit szeretsz. Ebben a történetben a főszereplő kisfiú autista, gondolom ez okozta, hogy az iskolában csúfolták, zaklatták a többiek - a másság már bőven elég hozzá általában... Az társak terrorja miatt korábban már iskolát is váltottak. Ámde a jelenlegiben is elfajult a helyzet: reggelente sírva ment a gyerek suliba, a szülei pedig tehetetlenek voltak. Mígnem az édesapjának eszébe jutott egy nagyszerű ötlet. 

Fia 12. születésnapján megkérte pár barátját a motoros bandából, hogy teljes harci díszben, tehát fekete ruhában, ijesztő álarcban, fekete bukósisakban menjenek el együtt a fiáért. Az eseményt a fiú édesanyja vette videóra. Az iskolatársakat teljesen lenyűgözte a kemény és ijesztő külsejű motoros banda megjelenése, akihez a történetünk főszereplője is csatlakozott. Az eseménynek nagyobb nyilvánosságot adott, hogy a videót az internetre is feltöltötték!
Látható, hogy az apuka, külsőre egy életerős, izmos, magas férfi! Belegondoltam, milyen fájdalom lehetett számára, hogy mégsem tudja megvédeni a fiát a többiek gonoszságától. Jó, hogy ez az ötlet bejött neki! A felvételen az édesapa mindent megtesz, hogy nyomatékot adjon az eseménynek - nem a megfélemlítés volt a cél, bár szerintem az is benne volt a pakliban - az apa csinálja a "show"-t, tapsol mikor kijön a fia, ad a gyereknek egy motoros bandapólót, aki lepacsizik a többiekkel, aztán ő is felül a motorra!

A netes források tanúsága szerint ezután a kisfiú, kicsúfoltból menő srác lett, vagyis az akció eredményesnek bizonyult. Szívből örülök neki! (Zila)

Az eredeti cikk itt található - link
magyarul a Nők Lapja Café-n írtak róla
a 3 videót itt lehet megnézni: https://www.facebook.com
a nyitó kép a motoros banda Facebook profilképe. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése